CROSS - o nama

Cross LTD je bugarska tvrtka osnovana 1995. godine specijalizirana za proizvodnju bicikala. Obje marke – Cross i Crosser registrirane su robne marke za naše bicikle i kotače.

Imamo tim dizajnera u kući, čija je odgovornost razviti širok raspon novih modela svake godine. Održavanje identiteta marke svakog modela prvi je prioritet dizajnera Crossa. To postižu izradom idejnih razrada, inženjeringa i grafičkih dizajna koji su intelektualno vlasništvo Cross LTD.

Imamo 480 kvalificiranih stručnjaka uključenih u procese upravljanja i proizvodnje i ta činjenica jamči visoku reputaciju bicikala marke Cross u Europi.

Imamo dvije tvornice u Montani i Vidinu gdje posjedujemo skladišne ​​prostore i proizvodne hale opremljene specijalnim transporterima za izradu bicikala. Imamo i radionice praškastih boja za okvire i kotače, kao i specijalne high-tech strojeve za montažu kotača.

Cross LTD proizvodi oko 250 000 bicikala godišnje. Oko 98% njih izvozi se uglavnom u Njemačku, Nizozemsku, Austriju, Švicarsku, Francusku, Dansku, Švedsku itd.

U našem asortimanu imamo najpopularnije vrste bicikala u Bugarskoj kao što su Junior i MTB (26”, 27,5” i 29”), kao i najprodavanije u Europi kao što su Cross, Trekking, City & Urban tipovi bicikala. Cross LTD proizvodi bicikle za neke od najpoznatijih svjetskih brendova, gdje su naši proizvodi poznati po visokoj kvaliteti. To je zbog standarda ISO 9001 s jedne strane i komponenti koje koristimo za sastavljanje bicikala s druge strane. Ove dijelove isporučuju poznate tvrtke kao što su SHIMANO, SRAM, SUNTOUR, SCHWALBE, KINESIS, KENDA, PROMAX, SELLE ROYAL, HERRMANS, TEKTRO, MAGIRA, SELLE ITALIA, AXA, SKS itd.

Osnovni dijelovi koje koristimo - okviri, vilice, kočnice, glavčine itd. su od laganog aluminija. Iznimna kvaliteta Crosser kotača dobivena je korištenjem aluminijskog profila s dvostrukom stijenkom i robotskih strojeva za montažu kotača. Bojanjem kotača i okvira u istu boju postižemo jedinstven i potpun izgled svakog bicikla.

Prema riječima naših poslovnih partnera, velike prednosti naših Cross bicikala su visoka kvaliteta i originalan dizajn koji im daje jedinstven izgled i povećava interes za naše proizvode.

izvor: https://www.crosscycle.com

Cijelu ponudu Cross bicikala možete vidjeti na našoj web stranici ovdje

logo-matis-outdoor-2021-light

Matis Outdoor d.o.o.
Matije Gupca 41
42209 Sračinec
Hrvatska/EU

tel. +385 42 250 156
fax +385 42 305 085
email info@matis.com.hr

bike-box-logo-2021

BIKE BOX
Augusta Cesarca 5
42000 Varaždin
Hrvatska/EU

tel. +385 42 200 616
mob. +385 91 1233 629
email bikebox1@matis.com.hr

©2024 Matis Outdoor d.o.o. Sva prava pridržana.
Izrada: Pangea
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaWebshop
      Izračun dostave