VODIČ ZA KUPNJU BMX BICIKLA

VODIČ ZA KUPNJU BMX BICIKLA

Svi BMX bicikli nisu isti. Postoje bicikli dizajnirani posebno za određene vrste vožnje, pa je pri odabiru bmx-a vrlo važno znati za što ćete koristiti bicikl. Hoće li Vaš stil biti lokalni skate park, BMX staza ili dvorišni elementi vašeg prijatelja?

Ako niste sigurni koji je bicikl pravi za koju vrstu vožnje, pitajte svoje prijatelje koji već znaju njihove razlike. Možda će vam reći više ili vam čak posuditi vlastiti bicikl kako biste saznali sviđa li vam se taj stil ili ne.

Većina kupaca na BMX tržištu odlučit će se za kupnju kompletnog BMX bicikla, bicikla koji je već potpun i spreman za vožnju, uključujući sve BMX dijelove. Također možete izraditi vlastiti bicikl od nule, ali to će biti puno skuplje i kao neiskusni početnik vjerojatno nećete znati iz kojih dijelova odabrati.

Važno je:

  1. ODABRATI PRAVU VELIČINU RAME

Male razlike u veličini čine se beznačajne, ali zapravo mogu potpuno promijeniti osjećaj bicikla. Savjetujemo Vam da isprobate bicikl na ulici i pobrinite se da se na njemu ugodno osjećate. Bolje je isprobati više modela da biste postali sigurni u ono što Vam najviše odgovara, nego kasnije požaliti zbog svog ishitrenog izbora.

 

  1. KOMPONENTE SU BITNE

Dijelovi bicikla mogu cijeli bicikl učiniti jako dobrim ili jako lošim. To također može učiniti bicikl jako skupim ili jeftinim. Stoga provjerite sve dijelove bicikla da vidite kakvu kvalitetu dobivate.

 

  1. PAZITE NA TEŽINU

Lagani kompletni bicikl obično znači da na sebi ima nekoliko dobrih dijelova i izrađen je od dobrih materijala. Ali u početku se ne trebate bojati malo težih bicikala. Morate još puno naučiti prije nego što ćete imati koristi od laganih bicikala. Ali ako počnete često voziti, lakši bicikl će Vam pomoći da zadržite bolju kontrolu nad njim i omogućit će vam dulju vožnju, a da se ne umorite puno.

 

  1. KUPITE GA U SPECIJALIZIRANOJ TRGOVINI

U internetskim trgovinama možete pronaći izvrsne cijene. Ali obično nema nikoga tko bi pitao odgovara li vam jedan bicikl više od drugoga. Također ih nemate šanse testirati. Drugo je pitanje da trgovine obično jamče servisno održavanje u nekom roku. Donošenjem bicikla na neko rutinsko održavanje, održat ćete ga bez problema, a možda čak i naučite nekoliko stvari kako sami raditi na svom biciklu.

 

Pogledajte izbor BMX bicikala u našoj trgovini BIKE BOX  ili na našem web shopu

logo-matis-outdoor-2021-light

Matis Outdoor d.o.o.
Matije Gupca 41
42209 Sračinec
Hrvatska/EU

tel. +385 42 250 156
fax +385 42 305 085
email info@matis.com.hr

bike-box-logo-2021

BIKE BOX
Augusta Cesarca 5
42000 Varaždin
Hrvatska/EU

tel. +385 42 200 616
mob. +385 91 1233 629
email bikebox1@matis.com.hr

©2024 Matis Outdoor d.o.o. Sva prava pridržana.
Izrada: Pangea
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaWebshop
      Izračun dostave
        Moglo bi vam se sviđati